Thuis

Anhui Coordinated Lin technology CO.,LTD. fabriek productielijn

Certificaat
China Anhui Coordinated Lin technology CO.,LTD. certificaten
China Anhui Coordinated Lin technology CO.,LTD. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

       Werd Anhui Gecoördineerd Lin-technologieco., Ltd opgericht in 2013.It wordt gevestigd in de Industriezone van Hefei Gangji, die een het uitvoerige particuliere onderneming, Integreren R&D, een productie, een marketing, de dienst en een handel was.
      Ons bedrijf is een professionele en krachtige bevloeringsfabrikant, heeft volledig meer dan 300 automatische CNC productielijnen, waarvan pvc-vloer meer dan 30 productielijnen. Wij introduceerden de Duitse automatische productielijnen van HOMAG, en bereikten een strategisch partnerschap met het Belgische Unilin-bedrijf dat van de recentste productie gepatenteerde technologie van Unilin genoot.
      Onze hoofdproducten zijn SPC-vloeren, WPC-vloeren, LVT-vloeren, decoratieve muurpanelen. Wij voorzien de producten van hoogstaande en vrij concurrerende prijs aan u. Onze producten voerden wereldwijd meer dan 30 landen en gebieden uit.

   

  Anhui Coordinated Lin technology CO.,LTD. fabriek productielijn 0Anhui Coordinated Lin technology CO.,LTD. fabriek productielijn 1

Contactgegevens
Anhui Coordinated Lin technology CO.,LTD.

Tel.: 86-551-6677-0008

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!